Recenzije o Hondrostrong

 • Sandra
  Imam 70 godina. S godinama mi je postalo teško kretati se, zglobovi su me počeli boljeti noću, a noge mi otiču tokom dana. Muž je naručio Hondrostrong. Koristim ga već 2 sedmice i još uvijek ne mogu vjerovati da je to neko čudo. Bol je manji, a otok je takođe nestao. Zahvaljujući ovom čudesnom lijeku zaboravio sam na bolove u zglobovima.
  Hondrostrong
 • Maja
  Imam osteohondrozu. Radim za kompjuterom po ceo dan. Bavim se gimnastikom, ali ne pomaže. Nakon sna, glava i vrat su kao vata. Probala sam sve masti, ništa ne pomaže. Mama je preporučila Hondostrong gel. Naručio sam ga sa službene web stranice. Plaćeno po prijemu. U početku sam bila skeptična, ali mažem ga već nedelju dana i vidim primetan efekat.
  Hondrostrong
 • Marina
  Prije dvije godine sam se okliznuo i slomio nogu. Nakon toga su se počeli javljati bolovi, reakcija na promjenu vremena, noga boli i boli. Moja sestra je naručila Hondrostrong. Krema ima kompleksan učinak na zglobove i koštano tkivo. Za samo nekoliko dana osjetio sam olakšanje. Iza prozora vjetar i kiša, a noga više ne boli.
  Hondrostrong
 • Dino
  Nakon što sam doživio nesreću, trebalo mi je dosta vremena da se oporavim. Najviše je patila lijeva noga, boli i često otiče. Nanosim Hondrostrong gel 2 sedmice. Koristio sam druge lijekove i masti, ali nisu pomogli. Samo ovaj lijek spašava. Lijek otklanja upalu, otok, bol, zglobovi se lakše savijaju, ne škripe.
  Hondrostrong
 • Ivan
  Bavim se dizanjem tegova od detinjstva. Povrijedio sam ligamente sa 30 godina, bio je pokidan meniskus. Operisana sam tri puta, ali me koleno i dalje boli, šepam. Čitao sam o Hondrostrong na forumu. Narucio sam. Bol je nestao, koleno je manje reagovalo na vremenske prilike. Mislim da ću prestati da šepam za mjesec dana. Ovo je veoma efikasan alat. Predlažem!
  Hondrostrong
Ocjena korisnika Hondrostrong
4.5
23