Iskustvo upotrebe Hondrostrong

Emilyno iskustvo iz Beča

fotografija Hondrostrong, iskustvo upotrebe droge

Hondrostrong mi je privukao pažnju prirodnim sastojcima: kardamom, pčelinji otrov, ekstrakt zelene dagnje, sok od lista božikovine, ulje amarantusa. Za mene ovaj sastav izaziva više samopouzdanja od neshvatljivih hemijskih komponenti.

Istorija bolesti i potraga za liječenjem

Prije 10-ak godina, zimi, pao sam na ulicu, došlo je do prijeloma vrata butne kosti. Bio sam operisan i dugo sam hodao na štakama. Oporavak je bio težak. Nisam ugradio protezu, bilo je strašno ići na drugu operaciju, osim toga, uplašile su me kritike ljudi kojima je postavljena proteza. Vremenom su počeli da bole zglobovi, koleno, veliki prsti su se upalili. Teško sam se kretao. A kada se napolju vreme promenilo, sve je počelo nepodnošljivo cviliti, bilo je nemoguće ni hodati ni sedeti. Moj brat mi je preporučio Hondrostong. Razgovarala sam sa svojim doktorom prije upotrebe. Po sastavu ga je uporedio sa drugim ljekarničkim lijekovima i dao zeleno svjetlo za prijem. Vrlo zgodna tegla: otvorena, zamazana i zatvorena.

Plan terapije

Kako koristiti kremu za oporavak i ublažavanje bolova u zglobovima Hondrostrong - piše u priloženom uputstvu. Detaljno piše kako i šta da se radi. Jednostavno je: potrebno je mazati gel 2 puta dnevno tokom mjesec dana.

Rezultati upotrebe, recenzija kreme

Iskustvo sa Hondrostrong Emily iz Beča

Koristila sam Hondrostrong kremu u skladu sa uputstvima. Terapija kod kuće brzo je dala rezultate. Već drugi dan nakon aktivnog prijema osjetila sam olakšanje. Bol, crvenilo, otok je nestao. Noću je bol prestao da me muči. Pozitivni učinak gela nije tu završio. Koristim ga mjesec dana, već mogu hodati na velike udaljenosti bez štapa. Kada dugo sedim na kauču, noga mi ne utrne i ne otekne. Nisu uočene nuspojave. Planiram za sada da napravim pauzu da ne bude zavisnosti, za svaki slucaj. Nastaviću za mjesec dana. Proizvod je potpuno prirodan i siguran.